25 ONLINE

По повод своята 25-а годишнина Dir.bg ще стане домакин на конференция, посветена на трансформациите в дигиталната журналистика. Пионери в бранша, издатели и медийни експерти от България и Европа ще обсъдят, споделят и разкрият ефективни стратегии за устойчивост и растеж на фона на днешните глобални и регионални промени.

Към събитието
Web Report

Конкурсът за чиста журналистика на българския интернет портал Dir.bg създаде традиция в конкуренцията между авторите от различни медии, които дават добрия пример в родното онлайн пространство. Организираме този конкурс, защото смятаме, че техният пример заслужава още една трибуна, чрез която да достигне до повече хора.

Към събитието
She's The ONE

В конференцията She's the ONE събираме на една сцена силни и вдъхновяващи жени. Общото между тях е изразът "Няма невъзможни неща". Всяка година събитието е под различен надслов, но винаги ще бъде събирателно за важните послания, които трябва да чуем в най-женския месец от годината - месец март.

Към събитието
She's the One in Business

Продължаваме традицията да представяме и да говорим с успешните дами на България. Този път, за да насърчим жените предприемачи - в бизнеса, в иновациите и технологиите, в менторството, коучинга. Защото вярваме в равенството между половете.

Очаквайте подробности
Green Transition

В поредното издание на Green Transition продължаваме успешния ход на идеята, чиито основи поставихме още през 2021 г., защото консенсусът какво и как да направим между континентите, страните и регионите, между хората на Земята, ще е най-трудната задача пред това поколение.

Към събитието
Най-красивата абитуриентка

Конкурсът "Най-красива абитуриентка" е запазена марка на Dir.bg. Всяка година изДИРваме онова момиче сред зрелостничките, надарено с естествена привлекателност, очарование и стил. И отново сме подготвили страхотни награди, както за победителката, така и за финалистките в конкурса.

Към събитието
Какво могат парите

Любимият сайт на поколения българи Dir.bg ще организира през март икономическото събитие „Какво могат парите“. Форумът се организира с цел да запознае домакинствата и бизнеса с новите възможност за финансиране, спестяване, кредитиране и инвестиране.

Очаквайте подробности
He's The MAN

Отново ще говорим и ще се срещнем на живо с вдъхновяващи мъже през ноември - месецът на силния пол, посветен на мъжкото здраве и мъжките теми. Месецът, в който Dir.bg провежда всяка година събитието He's The MAN!

Към събитието
България в Еврозоната

Първото издание на конференцията "България в Еврозоната - предимства и възможности" си постави задачата да събере на едно място институции, политици, представители на синдикатите, работодателите, банките, на финансовия и на неправителствения сектор, които споделиха своя опит, предимствата и справянето с рисковете от присъединяването към Еврозоната.

Към събитието
The Next Bulgarian Web

20-годишният юбилей на Dir.bg беше отбелязан с конференцията The Next Bulgarian Web, която събра заедно пионерите на българския уеб, приятели и конкуренти.

Към събитието